sunnuntaina, maaliskuuta 4

Uutta intoa Titaanipelistä

Koin ensimmäisen intonotkahduksen viime viikolla. Peli ei ollutkaan aivan niin addiktiivinen enää. Tosin se taisi johtua osin siitä, ettei pelikään oikein sujunut.

Huolestuin kuitenkin vähän ja päätin, että jotakin uutta pitää kehittää. Katselin vähän erilaisia mitaleja ja kunniamerkkejä, mitä pelissä voi saada. Löysin useita merkkejä, jotka oli jo "melkein minulla".

Jalkaväen taisteluristi:


1 kpl pioneerimerkki
1 kpl jalkaväkimerkki
1 kpl tiedustelumerkki
1 kpl huoltomerkki
1 kpl keräilijämerkki
1 kpl pistoolimerkki
1 kpl räjähdeansiomerkki



Minulla oli kaikki muut paitsi tuo jalkaväkimerkki. Mitäs siihen sitten tarvitaan:
12 tappoa kierroksessa jalkaväkimiehenä

Ei muuta kuin jahtaamaan sitä. Löysin muutaman muunkin mielenkiintoisen kunniamerkin tai nauhan, jota lähteä metsästämään.

Peli muuttui oitis taas mielenkiintoiseksi. Varsinkin, kun viikonlopun aikana sain tuon sen jalkaväkimerkin ja ylläolevan kunniamerkin + PAK & EU palvelusnauhat!

Näitä ja muitakin metsästäessä tuli taas pelattua titaanipeliä. Olin tähän asti pitänyt sitä titaanien kanssa sotkemista aivan typeränä, mutta nyt jostakin iski into Titaaneihin.

Peli on aika eri tyyppistä, kun vallataan ohjussiiloja, koska siilon valtausajankohdalla on suuri merkitys. Jos valtaat ohjusssiilon juuri oikeaan aikaan, se lähettää ohjuksensa vihulaiseen ENNEN kuin vihulainen ehtii vallata siilon takaisin itselleen! Lisäksi voit taktikoida vielä Titaanitaistelujen kanssa aikalailla.

Titaania pelatessa on taisteluvaihtoehtoja huomattavasti enemmän: taistelu titaanin uumenissa (oman puolustus tai hyökkäys vihollisen titaaniin), maapuolustus oman titskun alla (porukka tulee miehistönkuljetusvaunun podeilla titaaniin), titaanin omilla tykeillä puolustaminen, titaanin ilmatorjuntatykeillä puolustaminen, helikopterin käyttö titaanin puolustukseen tai vihollisen titaanin tykkien tuhoamiseen, yms.

Tämän kaiken lisäksi pitää vielä tasapainotella ohjussiilojen kaappausten kanssa. Usein kun oma titaani on hyökättävissä tulee sinne hirvittävä ruuhka ja maassa olevat ohjussiilot jää viholliselta vartioimatta. Pieni porukka hidastamaan hyökkääjiä Titaanin sisään ja loput valloittamaan ohjussiilot.

Muutaman kerran onnistuimme kääntämään miltei varman tappion voitoksi kun jaoimme resurssit loppumetreillä oikein. On toi titaanihomma aika kivaa!

Siellä on muuten vielä joukko kunniamerkkejäkin titaanipuolella saatavilla ;)

Ei kommentteja: